top of page
Uratalon henkilöstöpalvelut työntekijät

Me olemme Uratalo

Miten meistä tuli me ja mitä haluamme olla tulevaisuudessa

Miten kaikki alkoi?

... and whats up with the pink 🌸

Uratalo alkoi rakentua vuonna 2021 kesällä, kun Pirkanmaalta kotoisin olevat Kalle ja Mika aloittivat rakennustyöt perustuksista. Miehillä oli pitkä yrittäjätausta ja erilaisia yrityksiä oli perustettu ennenkin. Miten rakentaa henkilöstöpalvelualan yritys, jolla olisi jotain uutta tarjottavaa? "Tällä kertaa tämä tehdään kunnolla ja pitkästä tavarasta" miehet tuumivat yhdessä. He päättivät, että uusi yritys tulisi palvelemaan sekä yrittäjiä että työntekijöitä tasapuolisesti, eikä jäisi kasvottomaksi vuokratyönvälittäjäksi kenellekään. Siitä se ajatus sitten lähti ja niin kaverukset käärivät hihansa ja aloittivat hommat. 

Rakenteiden kohotessa Mika ja Kalle alkoivat kuitenkin pohtimaan, että talosta puuttui jotain. Harmaat rakenteet kaipasivat eloa ja piristystä. Silloin työmaalle asteli Pohjanmaan vahvistus Sofia, joka toi mukanaan ajatuksen siitä, että "näytetähän justihin siltä mitä ollahan" eli räiskyviltä, ystävällisiltä ja pirskahtelevilta. Mikäs muu väri tätä kuvaamaan paremmin kuin pinkki!

 Kahden miehen ja yhden naisen tiimi ahkeroi syksyn 2021 ja vihdoin marraskuussa Uratalon vaaleanpunaiset ovet avautuivat.

 

Filosofiamme on yksinkertainen: haluamme auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa ja menestymään yhdessä. Uskomme positiiviseen elämänasenteeseen ja siihen, että jos kohtelet ihmisiä ihmisinä, menestys on taattu. Haluamme tehdä yhteistyötä samoin ajattelevien tyyppien kanssa, joten jos tunnistit itsesi give us a call! 

yrityksen rakennustyökalut
uratalo pinkki kukka
Hymynaama emoji
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • TikTok
Sofia Ylihärsilä ja Kalle Honkonen henkilöstöpalvelut Uratalo

Vahva organisaatio rakennetaan ihmisten avulla 

Jokaisen kasvavan organisaation perusta on osaavat ja hyvinvoivat työntekijät. Panostamme omiin työntekijöihimme sen, mitä pieni ja kasvava yritys kykenee ja rakennamme Urataloa yhdessä yhä isommaksi ja toimivammaksi organisaatioksi. 

Työyhteisömme on varsin kupliva, jossa jokainen persoona saa olla juuri sellainen kuin on. Jutut voivat olla välillä levottomia ja ilman huumorintajua meidän kanssamme voi olla vaikea työskennellä. Välillä nauretaan vedet silmissä, mutta sitten kun tehdään töitä, keskitytään työntekoon täysillä.

Uratalon työharjoittelijat konfetti

Töihin Uratalon toimistolle?

Kasvumme tukena on ollut erilaisia tekijöitä työntekijöistä harkkareihin, joiden kanssa meillä on ollut onni tehdä töitä. Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja Uratalolle, mutta jos etsit harkkapaikkaa tai työpaikkaa tulevaisuudessa, lähetä hakemuksesi täältä: https://rekry.uratalo.fi/connect tai ota yhteyttä Kalleen.

Tutustu tekijöihimme!

bottom of page