top of page
Uratalo henkilöstöpalvelut yrityksille

Henkilöstöpalvelua
ja henkilökohtaista palvelua

Keskity ydinliiketoimintaasi ja anna meidän hoitaa rekrytoinnit puolestasi. Henkilöstöpalvelumme varmistavat, että saat pätevät ja motivoituneet työntekijät töihin helposti ja luotettavasti. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja suorahaun palvelut räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. 

Henkilöstövuokraus

Etsimme sopivan tekijän,

joka vuokrataan asiakasyritykselle. Työnantajavastuu on meillä ja vain tehdyt työtunnit laskutetaan.

henkilöstövuokraus Uratalo

Suorarekrytointi

Hoidamme rekrytointiprosessin yhdessä sovitun mallin mukaisesti ja valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyritykselle. 

Kalle Honkonen suorarekrytointi Uratalo

Headhunting

Etsimme sopivat päällikkö- ja johtotason henkilöt ilman julkista hakua. Teetämme relevantit ammattitestit sopivuuden varmistamiseksi.

Headhunting henkilöstöpalvelut Uratalo

Koulutuspalvelut

Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja malleja henkilöstön kehittämiseen.​​ Räätälöimme koulutukset aina jokaisen yrityksen tarpeisiin.

KV-rekrytointi

Tarjoamme yhdessä Works Unitedin kanssa yrityksellesi kansainvälisen rekrytointiprosessin kustannustehokkaasti alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Jos sopivaa osaajaa ei Suomesta löydy, miksi et laajentaisi työhönottoaluetta kansainvälisille foorumeille? 

Tulossa pian
Image by Ella Jardim

Työnhakija

“Kiitos sinulle ja Uratalolle. Olen ollut monessa rekrytointiprosessissa mukana ja pakko myöntää, että tämä on ollut yksi sujuvimmista! Yhteydenpito ja kommunikaatio ovat olleet viimeisen päälle.”

Toimimme yhdessä  yhteistyöverkostomme kanssa

Uratalo henkilöstöpalvelut työntekijät

Aloitetaanko yhteistyö?

Haluamme auttaa tukemaan yrityksesi kasvua ja löytämään yrityksellesi sopivimmat tekijät.

bottom of page