top of page

Moi,

mä oon Sara Liikanen 

käden heilutus emoji

Teen töitä rekrytointien sekä erilaisten henkilöstöasioiden parissa. Autan mielelläni sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme kiperissä työn tekemiseen liittyvissä tilanteissa.

  • Whatsapp
  • LinkedIn
Sara Liikanen HR ja rekrytointi Uratalo
Sara Liikasen videon kuvake

Tutustutaan paremmin!

Aloitin työskentelyn Uratalolla kesän 2023 alussa työharjoitteluni päätteeksi. Päiväni kuluvat rekrytointien sekä erilaisten henkilöstöasioiden parissa. Olen päivittäin yhteydessä sekä asiakkaisiimme että vuokratyöntekijöihimme ja huolehdin, että asiat sujuvat sovitulla tavalla. 

Ennen Urataloa olen työskennellyt myyntitehtävissä sekä sosiaali- ja terveysalalla erilaisissa tiimeissä ja tehtävissä. Työkokemukseni on kehittänyt minulle hyvät valmiudet kohdata yllättäviäkin tilanteita, enkä hätkähdä pienistä vastoinkäymisistä.

Vapaa-ajallani tykkään urheilla, mutta tykkään myös aktiivisesta penkkiurheilusta lajin kuin lajin parissa. Pitkät pyörälenkit, luonnossa retkeily sekä illanvietot hyvän ruoan ja seuran parissa ovat erityisen mieleistä tekemistä työn ulkopuolella.

Kohtaan ihmiset aina ihmisinä ja juuri sellaisina kuin he ovat. Aidot kohtaamiset työnhakijoiden, -tekijöiden ja asiakkaiden kanssa on tämän työn suola. Nautin erilaisten ajatusten jakamisesta ja uusien näkökulmien löytämisestä. 

Omaan vahvan auttamisen halun, jonka avulla löydän yleensä ongelmaan kuin ongelmaan ratkaisun. Hommat eivät jää pöydälleni pyörimään ja nautin siitä, että työt hoidetaan huolellisesti alusta loppuun. 

Yhteistyö kanssani on sekoitus yhdessä sparrailua ja suunnitelmallista tekemistä. Pidän huolen, että asiat hoidetaan sovitussa aikataulussa, mutta sopivan rennolla fiiliksellä. 

Jos yhteistyö kanssani kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä!   

kirjeen kirjoitus emoji

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Avoimuus ja

rehellisyys

Asiat ovat paljon helpompia ymmärtää ja viedä eteenpäin, kun keskustelu on avointa ja rehellistä.  

Vahvuuksien hyödyntäminen

 

Parhaisiin tuloksiin päästään kun ihmiset käyttävät vahvuuksiaan työelämässä. 

Sara Liikanen rekrytointi Uratalo
“Saran kanssa työskentely on ihanan tehokasta ja samalla hauskaa. Hän on oikea timantti tiimissämme.   ”
timantti emoji

Sofia Ylihärsilä, Uratalo 

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page