top of page

Moro,

mä oon Julia Hanhikorpi 🌸

Työskentelen Uratalolla myynnin ja rekrytoinnin parissa. Olen rento ja rempseä Tampereen mimmi, jonka kanssa yhteistyö on helppoa ja hauskaa. 

  • Whatsapp
  • LinkedIn
Julia Hanhikorpi myynti ja rekrytointi Uratalo
Julia Hanhikorven videon kuvake

Tutustutaan paremmin!

Minulla on vuosien kokemus myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä, niin urheilu- ja hyvinvointimaailmasta kuin esimerkiksi ravintola-alaltakin. Kokemusta minulta löytyy monien toimialojen rekrytointien läpiviennistä ja pystyn auttamaan asiakkaitani löytämään juuri heidän tiimeihinsä sopivia vahvistuksia.

Vahvuuksiani tässä työssä ehdottomasti ovat luontainen halu auttaa ihmisiä, myynnillisyys, sosiaalisuus sekä ennakkoluuloton asenne. Työssä menestymiseen auttaa myös omakohtainen työkokemus monista eri tehtävistä. 

Yhteistyökumppanina olen helposti lähestyttävä ja pyrin viemään projektit eteenpäin määrätietoisesti, mutta aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Minulle on tärkeää, että asiakkaani palaavat seuraavissakin rekrytoinneissa minun puoleeni. 

Rakastan puhumista ja olen super sosiaalinen. Minua harvoin näkee (tai kuulee) pitkiä aikoja ihan hiljaisena. Kun teen töitä, teen niitä tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa! Olen määrätietoinen ihminen ja kuljen kohti tavoitteitani sekä siiviili- että työelämässä.

 

Kerran täällä eletään ja siksi haluan kulkea rohkeasti ja liikaa ajattelematta kohti unelmiani ja tavoitteitani. Otan yleisesti haasteen kuin haasteen vastaan, sillä ne on tehty voitettaviksi. 

Olisiko sinulla jokin henkilöstöön liittyvä haaste, josta haluaisit keskustella? 🤩

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Julia Hanhikorpi rekrytointi Uratalo
“Julian kanssa on helppo työskennellä. Ymmärsi kerrasta mitä työmme vaatii ja minkä tyylisiä tekijöitä etsimme. Suosittelen.”

Siivousalan asiakas 2023

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page