top of page

Moro,

mä oon Honkosen Kalle 

heiluttava käsi emoji

Olen yrittäjä, omistaja ja toimin Uratalolla toimitusjohtajana. Vastuualueisiini kuuluvat myynti ja rekrytoinnit, erityisesti headhunting.

  • Whatsapp
  • LinkedIn
Kalle Honkonen rekrytointi ja headhunting Uratalo
Kalle Honkosen videon kuvake

Tutustutaan paremmin!

Pitkän yrittäjäurani aikana olen tehnyt satoja rekrytointeja sekä omiin yrityksiini että asiakkailleni. Pystyn samaistumaan yritysten arkeen ja ymmärrän eri asiakkaiden liiketoimintaa nopeasti, mikä luonnollisesti auttaa onnisuuden rekrytointien suorittamisessa.  

Olen ollut kuvioissa jo pitkään, ja sinä aikana olen kerännyt suuren suhdeverkoston ja yrittäjäkokemustakin on kertynyt usealta eri toimialalta. Henkilökohtaisesti olen melko rento, mutta aina tavoitteisiin pyrkivä. Töitä tehdään tosissaan, mutta harvoin vakavasti.

Jääkiekko on lähellä sydäntäni, ja harrastan sitä edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti. Noudatan elämässäni mottoa: look like a movie star, play like an all-star, party like a rockstar,  enemmän ja vähemmän vakavasti. 😉

Minun kanssani työn tekeminen on siis rentoa, huumori mustaa ja tavoitteisiin päästään aina tavalla tai toisella. Soitellaan! 

Minulle tärkein arvo omassa työssäni:

 🔥 Asiakas aina ensin 🔥

Meitä ei ole olemassa ilman teitä. Asiakkaan etu, vaikka kuinka kliseiseltä se tuntuukin, tulee aina edellä. 

Uratalo henkilöstöpalvelut työporukka
“Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten Uratalon Kalle ja Heidi tiedottivat minua rekrytoinnin aikana” ”

Asiakas 2023

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page