top of page
Uratalo suorarekrytointi

Suorarekrytointi

Suorarekrytointi on hyvä vaihtoehto silloin, kun työntekijälle on pysyvä tarve, eikä aikaa laadukkaan rerkytointiprosessin tekemiselle ole.
Uratalo on luotettava kumppani, joka auttaa yrittäjiä löytämään tarvitsemansa osaajat heille sopivalla tavalla. 

Mitä tarkoittaa suorarekrytointi?

Suorarekrytointi on henkilöstöhallinnon prosessi, jonka lopussa yritys rekrytoi uuden työntekijän itselleen. Suorarekrytointi sisältää useita eri vaiheita, kuten osaajaprofiilin kartoituksen, työpaikkailmoituksen kirjoittamisen, rekrytointimarkkinoinnin, ehdokkaiden seulonnan sekä haastattelut ja tarvittaessa myös kyky- ja persoonallisuustestauksen. Tavoitteena on löytää sopiva tekijä täyttämään yrityksenne osaamistarve ja samalla huolehdimme teidän työnantajabrändin ylläpitämisestä.

Uratalon suorarekrytointipalvelu

Kannattaako rekrytointia tehdä itse?

Rekrytoinnin ulkoistaminen on usein paras vaihtoehto silloin, kun yrityksessä ei ole resursseja tai osaamista rekrytointiprosessin hoitamiseen. Epäonnistunut rekrytointi tulee kalliiksi yrittäjälle ja välinpitämättömästi hoidettu prosessi johtaa pahimmillaan mainehaittoihin ja jopa oikeudellisiin toimiin. Mainehaitat erityisesti tulevat usein yllätyksenä, mitä esimerkiksi vajavainen viestintä ja pitkittynyt rekrytointiprosessi aiheuttavat hakijakentässä.

Rekrytoinnin ammattilaiset osaavat selvittää työtehtävässä onnistumiseen vaadittavat ominaisuudet, houkutella oikeanlaiset osaajat hakemaan tehtävää ja selvittää työntekijän sopivuuden haastattelutilanteessa.

On tärkeää, että yrittäjä tunnistaa rekrytointiin liittyvät riskit ja määrittelee, onko sitä järkevää lähteä tekemään itse. Mikäli ulkoistaminen tuntuu paremmalta vaihtoehdolta -  apua on saatavilla!

Miksi valita Uratalon suorarekrytointi? 

Olemme itsekin yrittäjiä, joten ymmärrämme useimpien yrityksien ajankäytölliset ongelmat. Palvelumme on suunniteltu säästämään sinulta aikaa ja tarjoamaan ammatillisen tuen rekrytoinnin riskien minimoimiseen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa meihin yhteyttä – me hoidamme loput!

 

  1. Määritellään tarve yhdessä

  2. Hoidamme rekrytointiprosessin alusta loppuun (yhdessä sovittujen vaiheiden mukaisesti)

  3. Asiakas palkkaa sopivimman tekijän

Uratalo suorarekrytointipalvelut

Uratalon rekrytointiprosessi

Uratalon suorarekrytointiprosessi vaihe 1

Profiilin kartoitus

Määrittelemme asiakasyrityksen tarpeen keskustelemalla osaajatarpeesta ja position vaatimuksista.  Tämän jälkeen muodostamme osaajaprofiilin.

Uratalon suorarekrytointiprosessi vaihe 4

Testit

Suunnittelemme yhdessä rekrytointiin sopivan kyky- ja persoonallisuustestauksen. Datan avulla saadaan arvokasta lisätietoa kandeista. Prosessin lopussa asiakas saa kattavan johtamispaketin valitusta tekijästä. 

Uratalon suorarekrytointiprosessi vaihe

Tekijän haku

Työnhakuilmoituksella houkutellaan osaajaprofiilin mukaisia henkiöitä. Rekrymarkkinointi aloitetaan useassa eri työnhaun kanavassa.

Uratalon suorarekrytointiprosessi vaihe 5

Seuranta

Pidämme yhteyttä valittuun henkilöön ja huolehdimme, että molemmat osapuolet pysyvät tyytyväisinä. Uratalon rekrytointitakuu on voimassa sopimuksen mukaisesti. 

Uratalon suorarekrytointiprosessi vaihe 3

Haastattelut

Profiiliin sopivat kandit kontaktoidaan ja haastatellaan. Sopivimmat kandit esitellään asiakasyritykselle. Asiakasyritys valitsee sopivimmat kandit omaan haastatteluun. 

Julia Hanhikorpi rekrytointi Uratalo

Modernit teknologiat rekrytointien tukena

Käytämme rekrytoinnissamme moderneja työkaluja, joiden avulla löydetään sopivat tekijät, varmistetaan tekijöiden sopivuus ja hoidetaan rekrytointiviestintä tehokkaasti prosessin jokaisessa vaiheessa.

 

Työnhakuilmoituksemme julkaistaan aina useissa eri työnhaun kanavissa ja käytämme markkinoinnissa aktiivisesti myös eri some-kanaviamme. Lisäksi käytämme työnhaun tukena LinkedIniä.

Ystävälliset ja asiantuntevat rekrytoijat

Me teemme rekrytointia hyvällä fiiliksellä. Voimme luvata, että kanssamme rekrytoinnit tehdään ammattitaidolla, huumoria unohtamatta. Kohtelemme jokaista hakijaa arvokkaasti.

 

Lue lisää tekijöistämme täältä! 

Yhdeydenottopyyntö

Kiitos! Asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun pikimmiten. 🌸

bottom of page