top of page
kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainväliset rekrytoinnit mahdollistavat yrityksesi kasvun rakentamisen ilman huolia työvoiman laadusta tai saatavuudesta. Löydämme juuri sinun tarpeisiin sopivat tuloksen tekijät yli 4 miljoonan osaajan portfoliosta yhdessä kumppanimme Works Unitedin kanssa.

Miksi kansainvälinen rekrytointi?

Yrittäjä, avaa ovesi maailmalle – löydämme oikeat tekijät organisaatiosi kaikkiin tehtäviin, sen kaikille tasoille. Rekrytoi kansainvälisesti ja vältä työvoimapulan sekä kausivaihteluiden aiheuttamat taloudelliset haasteet. Tarjoamme yhdessä Works Unitedin kanssa yrityksellesi kansainvälisen rekrytointiprosessin kustannustehokkaasti alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. 

Kauttamme löydät eri toimialojen kansainväliset huippuosaajat vaivattomasti osaksi yrityksesi menestystarinaa. Osaavia ammattilaisia löytyy mm. hotelli- ja ravintola-, teollisuus-, IT-, rahoitus- ja laskentatoimen sekä terveydenhuollon aloilta. Käytössämme oleva laaja osaajaportfolio kattaa myös monen muun toimialan osaajat. 

Jos sopivaa osaajaa ei Suomesta löydy, miksi et laajentaisi työhönottoaluetta kansainvälisille foorumeille? Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

KV-rekrytoinnin palvelukokonaisuudet

Uratalon rekrytointiprosessi vaihe 1

Henkilöstövuokraus

Vuokraa yritykseesi huippuvahvistus tai useampikin laajasta yli 4 miljoonan osaajan portfoliosta useille eri toimialoille.

Uratalon rekrytointiprosessi vaihe 3

Relokaatio Suomeen

Palvelukokonaisuus varmistaa, että kansainväliset osaajat saavat pehmeän laskun suomalaiseen työelämään.

Uratalon rekrytointiprosessi vaihe 2

Suorahaku

Avaimet käteen -suorahakuratkaisu, jossa halutun osaajaprofiilin työntekijä on valmiina aloittamaan organisaatiossasi 4-12 viikossa.

Uratalon rekrytointiprosessi vaihe 4

Kurssit ja koulutukset

Lisäpalvelut tuovat monipuoliset taito- ja osaamisperusteiset kurssit ja koulutukset helposti yrityksesi ulottuville.

Miksi valita Uratalo x Works United?

Haluamme yhdessä Works Unitedin kanssa normalisoida kansainvälisen rekrytoinnin ja tuoda sen helpoksi ja luontevaksi osaksi suomalaisten yritysten ja organisaatioiden henkilöstöstrategiaa.

Aidosti kustannustehokas

Maksat vain saamastasi palvelusta, et raskaasta henkilöstörakenteesta tai kalliista toimitiloista. Kansainvälinen rekrytointi on kanssamme kustannustehokasta.

6 kk tyytyväisyystakuu

Jos rekrytoitu työntekijä ei jostain syystä sovellu organisaatioosi tai työsuhteen purkuun päädytään muista syistä, voidaan tyytyväisyystakuun puitteissa työntekijän tilalle rekrytoida uusi työntekijä. Katamme prosessista syntyvät kulut työntekijälle ja asiakkaalle.

Toiminnan lähtökohtana ihminen ensin

Toimimme vastuullisesti ja tukipalvelumme auttavat työntekijää integroitumaan suomalaiseen yhteisöön ja uuteen työpaikkaan. Palveluumme kuuluu aina ilman lisäveloitusta työntekijän relokaatio-ohjelma (asuminen, sote yms.)

Image by Magnet.me

Kansainvälinen rekrytointi - paikallinen menestys

Investoi yrityksesi tulevaisuuden kasvuun kanssamme. Maailma on täynnä potentiaalia, me autamme yritystäsi löytämään sen!

Yhdeydenottopyyntö

Kiitos! Asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun pikimmiten. 🌸

bottom of page