Rekrytointi tulossa? 

Rekrytointi on yrityksen kasvun ja menestyksen elinehto. Me kartoitamme yrityksien tavoitteet ja varmistamme, että oikeanlaiset tekijät löytyvät vahvistamaan jo olemassa olevaa tiimiä.

Tehtävämme on helpottaa yrityksen henkilöstöresurssin hallintaa mahdollisimman yksinkertaisella ja matalan kynnyksen palvelulla.

Uratalo tarjoaa yrityksille henkilöstöpalveluja Pirkanmaan alueella. Me etsimme tekijöitä tarpeeseen ja veloitamme työstämme vasta sen jälkeen, kun yrityksen tarve on täytetty. 

Etsitkö työntekijää? Meiltä löytyy sekä vuokratyö että rekrytointipalvelut. Mikäli tarve on enemmän projektiluontoinen, on verkostomme freelancerit myös yrityksen käytettävissä. Kun tiedämme tarpeen, järjestämme sille tekijän. 

Suorarekrytointi

Ulkoistamalla rekrytointiprosessin Uratalolle, säästyy aikaa ja vaivaa. Me hoidamme koko prosessin lopputuloksena suoraan yritykselle rekrytoitava uusi työntekijä. Laskutamme vasta prosessin lopussa, kun uusi työntekijä on löytynyt. Annamme rekrytointitakuun kaikille suorarekrytoinneillemme

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus ratkaisee henkilöstöresurssin ongelmat helposti. Vain toteutuneet työtunnit veloitetaan kiinteän tuntiveloituksen mukaisesti. Vuokratyöntekijä on tietenkin mahdollista palkata myös vuokraavalle yritykselle. Löydämme sinulle oikeanlaiset osaajat osaajapankistamme nopeasti!

Headhunting eli suorahaku

Organisaatio, jolla on johdon rekrytointitarve, hyötyy Uratalon suorahaku-palveluista. Laajojen verkostojemme ja toimialatuntemuksemme ansiosta pystymme kartoittamaan sopivat ehdokkaat vaativiinkin positioihin.

Rekrykoulutus

Rekrykoulutus on ratkaisumme yrityksien osaajapulaan, varsinkin jos alalle ei ole suoraa koulutusta. Moni työ voidaan opettaa lyhyen rekrykoulutuksen avulla tehokkaasti. Uratalo tarjoaa teille räätälöidyn rekrykoulutuspaketin.

Valikko