top of page

Moi,

mä oon Susanna Ojala 

Heiluttava käsi emoji

Uratalon Turun vahvistus. Työnkuvaani Uratalolla kuuluvat myynti ja rekrytointi Varsinais-Suomen alueella.

  • Whatsapp
  • LinkedIn
susanna ojala tekee Uratalolla myyntiä ja rekrytointia
Susanna Ojalan videon kuvake

Tutustutaan paremmin!

Aloitin Uratalolla työskentelyn elokuun alussa ja olenkin todella innoissani tästä mahdollisuudesta! Asun Turussa ja toiminta-alueeni sijoittuu Varsinais-Suomen alueelle, jossa teen myyntiä ja rekrytointia. 

 Olen aiemmin toiminut välittäjäosakkaana asuntojen ja kiinteistöjen parissa. Toiminnassani välittyykin monen vuoden kokemus asiakaspalvelun ja myynnin parista. Empaattisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä pyrin aidosti ymmärtämään asiakkaan tarpeita voidakseni tarjota parasta mahdollista palvelua. Tavoitteeni onkin aina täyttää ja myös ylittää asiakkaiden odotukset. 

Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa ystävieni ja läheisteni kanssa sekä ulkoilen paljon. Nautin luonnossa liikkumisesta ja erityisesti metsäiset luontopolut ovat rauhoittava ympäristö minulle. Myös erilaiset kodit ja sisustaminen on lähellä sydäntäni. 

Olen ihmisiä rakastava, avoin ja sosiaalinen persoona. Nautin uusien ihmisten tapaamisesta niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Rekrytoijan tehtävissä pääsenkin tutustumaan huipputyyppeihin ja yhdistämään oikeat henkilöt oikeisiin työpaikkoihin, ihan parasta! 

Olisiko sinulla rekrytointi, jossa voisin auttaa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!   

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Ihmisläheisyys

Kunnioitetaan ihmisiä sellaisina kuin ovat ja kohdellaan kaikkia tasa-arvoisesti, yksilöllisesti ja oikeudenmukaisesti. Huomioidaan ihmisten tarpeet ja toiveet. 

Luottamus

Luottamus on ihmisten välisen yhteistyön perusta. Lähtökohtana pitäisi aina olla, että työkavereihin ja yhteistyökumppaneihin voi luottaa. 

Merkityksellisyys

 

Mielestäni työn merkityksellisyys on tärkeää koko työyhteisölle. Silloin kun työ on merkityksellistä, sitä tekee mielellään, eikä se aina tunnu edes työltä.

Yhteistyö

Yhteistyö antaa voimaa ja vahvuutta tekemiseen. Kaikki sujuu paremmin, kun tehdään töitä yhdessä hyvällä fiiliksellä.

Susanna Ojalan referenssit
“Erittäin sujuvaa palvelua ja selkeitä vastauksia kysymyksiin ja nopeaa selvitystyötä." 

- Asiakas 

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page