top of page

Moi,

mä oon Sofia Ylihärsilä

aurinko emoji

eli Uratalon Pohjanmaan vahvistus. Olen yksi omistajista ja Uratalon operatiivinen johtaja.  

  • Whatsapp
  • LinkedIn
Sofia Ylihärsilän kuva

Tutustutaan paremmin!

Sofia Ylihärsilän videon kuvitus

Olen iloinen ja energinen tyyppi, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään yhdessä. Mielestäni on mahtavaa olla työelämän match maker, joka auttaa yrityksiä löytämään sopivat työntekijät ja toisin päin. Teen myös rajatusti markkinointiprojekteja, jotka ovat minulle myös mieleistä tekemistä. 

Urheilu (katsominen ja tekeminen), koirat (erityisesti villakoirat) ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni ja käytänkin harrastuksiini oikeastaan kaiken vapaa-aikani (ja rahani). Harrastelen lisäksi myös muuta yritystoimintaa pienen Puhdas Companyn kanssa. Olen ikuisen utelias ja teen jonkinlaisia opintoja todennäköisesti eläkeikään saakka. 

 

Olen rehellinen ihminen ja kerron asiat usein pohjalaiseen tapaan suoraan. Markkinointitaustani antaa minulle luovuutta lähestyä ongelmia myös laatikon ulkopuolelta ja rakastankin yhdessä sparrailua erilaisten asioiden ympäriltä. 

Yhteistyö kanssani sisältää rehellistä keskustelua, naurua ja tavoitteita kohti puskemista. Olen yhdistelmä markkinointi- ja rekrytointiosaamista, joten sinun on enemmän kuin mahdollista saada pyytämättä ja yllättäen ehdotuksia myös markkinoinnin puolelle. 

Jos koet, että olisin sopiva yhteistyökumppani yrityksellesi, jutellaan lisää! 😊

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Rehellisyys

 

Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä eikä salailla sellaisia asioita, jotka vaikuttavat työn lopputulokseen. 

Yhdenvertaisuus

Haluan omalla toiminnallani edistää ihmisten yhdenvertaista kohtelua ja tasa-arvoa. Vain reilulla tekemisellä voidaan rakentaa parempaa tulevaisuuden työelämää. 

Yhdessä tekeminen 

 

Moni asia saa uusia ulottuvuuksia yhdessä. Vaikeimmatkin ongelmat ratkeaa, kun lyö muutaman pään yhteen. 

Tavoitteellisuus 

Kaikella työllä tulisi olla tavoite, jota kohti kulkea. Haastan usein ihmisiä ajattelemaan, millaisia tavoitteita heillä on itselleen tai työntekijöilleen. 

Sofia Ylihärsilä konfettisateessa
“Kiitos sinulle ja Uratalolle. Olen ollut monessa rekrytointiprosessissa mukana ja pakko myöntää, että tämä on ollut yksi sujuvimmista! Yhteydenpito ja kommunikaatio ovat olleet viimeisen päälle.”

Aapo, työnhakija 

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page