top of page

Moi,

mä oon Julia Lehtonen

auringonkukka-emoji

Olen Uratalolla harjoittelijana ja toimin markkinoinnin tehtävissä!

  • LinkedIn

Tutustutaan paremmin!

Coming up(1)(1).png

Olen kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Hämeen ammattikorkeakoulussa, ja työskentelen markkinoinnin tehtävissä Uratalolla. Haluan käyttää energiaani ja taitojani markkinoinnin parissa, ja tähän Uratalo tarjoaa minulle täydellisen mahdollisuuden.

Luonteeltani tunnustaudun herkäksi ja empaattiseksi ja uskon ymmärtäväni hyvin muita, mikä auttaa ihmisten kanssa työskennellessä. Huolimatta tunteikkaasta puolestani, olen ennen kaikkea aktiivinen ja innokas tekijä. Rakastan uusia projekteja ja niiden suunnittelua, ja parhaiten pystyn ilmaisemaan itseäni juuri niiden kautta.

Vapaa-ajallani luovuus kukoistaa, ja minut löytää usein neulomasta, askartelemasta tai tuunailemasta kotiani. Luovuus on minulle paitsi harrastus myös voimavara, joka näkyy työssäni.

Olen innoissani siitä, että saan tuoda intohimoni ja omat vahvuuteni mukanani Uratalolle.

tähti-emoji.png

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Yhteisöllisyys

 

Uskon tiimityöhön ja yhteiseen päämäärään pyrkimiseen. Kun jaamme tavoitteet ja tuemme toisiamme, voimme saavuttaa suurempia asioita yhdessä.

Merkityksellisyys ja laatu

Haluan tehdä työni niin, että se jättää jäljen, olkoon se sitten työn menestys tai yhteisön tukeminen. Laatu ja huolellisuus ohjaavat työtehtäviäni. Pyrin ylittämään odotukset ja vähentämään virheitä, sillä uskon, että ne ovat avain onnistumiseen.

Monipuolisuus

 

Monipuolisuus ja vaihtelevuus tekevät työstä mielenkiintoista ja antavat mahdollisuuden oppia jotain uutta joka päivä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja erityisesti sosiaalinen vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Uskon, että organisaation on huolehdittava sidosryhmistään ja yhteiskunnastaan, ja pyrin tekemään parhaani tällä saralla.

IMG_2160(1).jpeg

"Julia on positiivinen tyyppi, jolla on  tehokas työote. Harjoittelu on alkanut erittäin hyvin ja odotan innolla, mitä pääsemme yhdessä toteuttamaan!"

-Sofia Ylihärsilä, Uratalo 

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page