top of page

Moro,

mä oon Emmi Kaitakari 

Heiluttava käsi

Toimin Uratalolla sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa. Pyrin tuottamaan ja julkaisemaan kiinnostavia sisältöjä bränditietoisuuden ja myynnin lisäämiseksi, ottaen huomioon myös kilpailukykyisen alan trendit. 

  • LinkedIn
Emmi Kaitakari sosiaalisen median koordinaattori Uratalo
Emmi Kaitakarin videon kuvake

Tutustutaan paremmin!

Aloitin Uratalolla markkinoinnin harjoittelussa helmikuussa 2023 ja varsinainen työsuhteeni alkoi elokuussa 2023. Valmistuin viime vuoden lopussa myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi ja teen töitä osa-aikaisesti tällä hetkellä.

Minulla on aiempaa työkokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta sekä sosiaalisen median markkinoinnista. Tässä työssä vahvuuksiani ovat ehdottomasti luovuus, innovatiivisuus sekä monipuoliset viestintätaidot. 

Kanssani työskentely on rentoa, vastavuoroista ja ympärillä olevat ihmiset huomioonottavaa. Haluan tehdä töitä määrätietoisesti saavuttaakseni tavoitteeni, mutta kuitenkin rennosti, pilke silmäkulmassa. Elämänviisaus, jota noudatan elämässäni on: Jokainen loppu on aina jonkin uuden alku. 

Jos yhteistyö kanssani kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä! 📝

Minulle tärkeitä arvoja omassa työssäni:

Inhimillisyys

Inhimillisyys on toisen ihmisen arvostamista, kunnioittamista, sekä toisen tarpeiden ja toiveiden kuuntelemista ja ymmärtämistä.

Yhdessä tekeminen

Toimiva yhteistyö ja yhdessä tekeminen auttavat saavuttamaan enemmän ja löytämään innovatiivisempia ratkaisuja.  

Luottamus

 

Luottamus on aidon vuorovaikutuksen ja ihmisten välisen yhteistyön edellytys. Jaettu luottamus lisää uskallusta luottaa niin itseensä, kuin myös työkavereihin.

Työn merkityksellisyys

Työn kokeminen mielekkääksi tukee työhön sitoutumista ja työhyvinvointia. Se on tärkeää koko työyhteisölle yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Emmi Kaitakari some Uratalo
“Emmillä on paljon hyviä ideoita, joita hän toteuttaa rohkeasti ja ammattitaidolla.” 
Sydänkädet emoji

Sofia Ylihärsilä, Uratalo 

Lue Emmin kirjoittamia blogitekstejä:

Jätä yhteystietosi, niin pääsemme aloittamaan!

Kiitos! Olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 🌸

bottom of page