top of page
  • Writer's pictureSofia Ylihärsilä

Uratalo kasvaa Varsinais-Suomessa – ensimmäinen työntekijä aloittaa Turussa

Turus on vilkas paikka, ja siäl on monipuolisii mahollisuuksii niin firmoil ku tyäntekijöill ja Uratalon palvelut istuu Turun markkinoil just ku nappi silimää…


ja siitä se ajatus sitten lähti. Uratalon ensimmäinen työntekijä Tampereen ulkopuolella on aloittanut Varsinais-Suomen valloituksen Turussa.


Paljon värikkäitä ilmapalloja Uratalon uudessa toimipisteessä Turussa

Turussa aloittaneella Susanna Ojalalla on pitkä myynti- ja asiakaspalvelutausta, ja hän on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla jo tovin. Susanna kuvailee itseään empaattiseksi henkilöksi, joka nauttii uusien ihmisten kohtaamisesta ja asioiden sparraamisesta. ( Lue lisää täältä. )


Susanna tuo Urataloon Turun murteen lisäksi positiivista palveluasennetta, aitoa halua yhdistää työnantajat ja -tekijät sekä intoa saada Uratalon palvelut koko Varsinais-Suomen tietoisuuteen.


- Uskon, että Uratalossa minulla on mahdollisuus palvella asiakkaitani entistä paremmin ja monipuolisemmin. Uratalosta välittyy innovatiivisuus, ihmisläheisyys ja tasa-arvo, jotka ovat kaiken tekemisen perusta. Palvelumallissa on huomioitu asiakkaiden tarpeet monipuolisesti, josta olen erityisen innoissani. On hienoa päästä rakentamaan jotain uutta yhdessä Tampereen tiimin kanssa, Ojala kertoo.


Turku on ensimmäinen paikkakunta, jossa on Uratalon työntekijöitä Tampereen ulkopuolella.

Uratalon toimitusjohtaja Kalle Honkosen mielestä Turku on luonnollinen kasvusuunta:


- Turku on hyvin samantyylinen kuin Tampere ja paikallisesta tekijästä on suuri etu paikkakunnalla, jossa meillä on jo muutoinkin toimintaa. Rekrytointeja voidaan tehdä hyvin myös etäyhteyksin, mutta Turkua meistä ei muut puhu, emmekä yrityksistä huolimatta sitä ole oppineet. Paikan päällä on siis hyvä olla henkilö, joka puhuu samaa kieltä paikallisten kanssa.


Uratalon palvelut ovat siis nyt saatavilla myös Turussa paikallisella ammattitaidolla. Mikäli tarvitset apua henkilöstön hallintaan ja rekrytointeihin, olethan yhteydessä Susannaan!Susanna Ojala avaa Uratalon toimipisteen TurkuunSusanna Ojala

+358 50 336 6059

Comments


bottom of page